De dag voor vertrek - Reisverslag uit Gouda, Nederland van Frank en Yolanda - WaarBenJij.nu De dag voor vertrek - Reisverslag uit Gouda, Nederland van Frank en Yolanda - WaarBenJij.nu

De dag voor vertrek

Door: Yolanda

Blijf op de hoogte en volg Frank en Yolanda

30 Augustus 2013 | Nederland, Gouda

Morgen is het zo ver. Vandaag nog 'afkicken' van het werk, koffers pakken, kat naar de opvang brengen en dan wachten tot het morgen is. De kunst voor vandaag is het 'weglaten'. Weglaten van alle spullen die je denkt nodig te hebben op vakantie, maar wat eigenlijk allemaal overbodige ballast is. Dat geeft dan ook meer ruimte om in Amerika spijkerbroeken en andere leuke dingen te kopen.

Morgen hebben we nog een primeur. We gaan voor het eerst met de trein naar Schiphol. Tot nu toe lieten we ons altijd met de taxi rijden. Maar sinds mijn werkbezoek aan Schiphol weet ik dat het eigenlijk net zo snel en makkelijk is om met de trein te gaan, er vanuit gaande dat er geen storingen zijn. We nemen de trein die we iedere ochtend hebben als we naar het werk gaan, alleen gaan we nu de andere kant op.

De volgende berichtgeving komt als het goed is uit Amerika. Als we volgens planning daar aankomen, dan zijn we om 11.30 uur in Seattle. Amerika lijkt dus dichtbij, maar ja, er zit wel 9 uur tijdsverschil in.